Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Vestiging Heesch

Een huis kopen of verkopen in Heesch/Oss?

Wij zijn Raadhuys Makelaars. Persoonlijk. Betrokken. Vertrouwd.
We zien een – landelijke – trend om uit de stad te trekken naar omliggende dorpen. Heesch/Oss en omstreken vormt dan ook een aantrekkelijke, alternatieve woonomgeving voor ons bestaande, grote zoekersbestand. Heesch als dorp heeft goede voorzieningen, ligt centraal en is een echte groeigemeente. Bovendien woont mede-eigenaar Angelique Vos zelf in Heesch.

Ons kantoor in Heesch ligt aan de Schoonstraat 2D (tegenover de fontein) in hartje dorp. We houden van een ongedwongen sfeer en vinden het belangrijk dat u gemakkelijk bij ons kunt binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek over uw woonwensen, wat die ook zijn. Daarnaast hebben we de SNS-bank als goede buur, waar we u, mocht u dat willen, naar kunnen doorverwijzen voor het afsluiten van een passende hypotheek of verzekering.

Loop gerust even binnen bij onze vestiging in Heesch, u bent van harte welkom!

Team Raadhuys Makelaars Heesch

Wat ons écht onderscheidend maakt, is ons bevlogen team. We vullen elkaar aan, hebben samen ruim 65 jaar ervaring in het vak en nemen vanaf de eerste kennismaking de tijd om u en uw woonwensen écht te leren kennen. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Wij begeleiden u daarom soepel door het hele proces en zetten net dat stapje extra. Dit betekent dat u vanaf ons eerste contact tot na de overdracht op ons kunt rekenen.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 17 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Kantoor Heesch

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 -17:00 uur
’s Avonds en zaterdags
Op afspraak

Adres

Schoonstraat 2D
5384 AN Heesch                   Route