Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

In vier fases naar uw droomhuis!

In vier fases helpen wij u naar uw droomhuis.

1. De oriëntatiefase: inzicht in uw woonwensen en start zoekproces

In een eerste gesprek brengen we uw woonwensen qua sfeer, ruimte, locatie en budget in kaart. Onze ervaring, kennis van de lokale woningmarkt en recente ontwikkelingen maakt ons een kritische gesprekspartner; we bespreken of uw wensen, ook in relatie tot uw budget, realistisch zijn en wat in de praktijk dus uw mogelijkheden zijn. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we bovendien woningen aanreiken die nog niet op de markt zijn. Natuurlijk maken we heldere afspraken over onze dienstverlening en leggen we deze vast in een bemiddelingsopdracht. Met het afgestemde zoekprofiel en de getekende bemiddelingsopdracht in de hand gaat het zoekproces vervolgens van start!

 

2. De bezichtiging fase: u beleeft de woning, wij volgen met kritische blik

Het is belangrijk om naast het juiste gevoel bij een bezichtiging het hoofd vooral koel te houden. Daarom kijken we naar de bouwkundige staat en de marktwaarde van de woning door deze te vergelijken met recente verkochte of te koop staande woningen. We geven we u een onderbouwd advies. Als uw aankoopmakelaar zetten we ons volledig in om uw belangen optimaal te behartigen. Voor een verantwoorde aankoop nemen we alle relevante zaken onder de loep door diverse onderzoeken van bouwtechnische en juridische aard van de woning en haar directe omgeving.

 

3. De onderhandelingsfase: onze ervaring helpt u aan het beste resultaat

We voeren in nauw overleg met u objectieve en zakelijke onderhandelingen. We houden goed contact met de verkopende partij, proeven hoeveel onderhandelingsruimte is en behalen zo een realistische, vaak lagere prijs én de beste voorwaarden waaronder u uw droomhuis kunt aankopen.

 

4. De aankoop- en overdrachtsfase: voor een soepele en nauwkeurige afhandeling

Als er overeenstemming is bereikt, controleren we de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst. We zoeken naar een notaris met scherpe tarieven voor het transport. Ook begeleiden we u bij de inspectie van de woning. Zo weten we zeker dat alle gemaakte afspraken op papier én in de praktijk worden nagekomen. En u uzelf dus, na het transport bij de notaris, met een gerust hart eigenaar van uw felbegeerde droomhuis kunt noemen! Natuurlijk bieden we ook juridische bijstand bij een eventueel conflict na aankoop van het pand.