Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Onze medewerkers

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Wij zijn Raadhuys Makelaars

Uw (persoonlijke) situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM-makelaar kunt én mag u bouwen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid én onafhankelijkheid.

Net als u houden wij van transparantie en duidelijke afspraken. Dat geldt ook voor onze courtage: dat is het bedrag dat wij in rekening brengen voor de aankoop of verkoop van een huis. Onze courtage is afhankelijk van het huis die wij in verkoop nemen en wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat u altijd vrij bent om de verkoop in te trekken zonder dat u ons daarvoor – gemaakte opstartkosten uitgezonderd – een vergoeding hoeft te betalen. Ons dienstenpakket is opgebouwd uit verschillende elementen: zo kiest u gemakkelijk voor de dienstverlening die bij u past.

We hebben één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak!

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Ons zoekersbestand

Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak ook een emotioneel proces waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een deskundige makelaar. Als top 3 makelaar in Rosmalen/’s-Hertogenbosch en omstreken verstaat Raadhuys Makelaars zijn vak als geen ander. Voor de invulling van uw woonwensen bent u ook voor de regio Heesch/Oss bij ons aan het juiste adres. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid.

Onze diensten

Raadhuys-Makelaars-Huis-verkopen-new-icon

Huis verkopen

Maatwerk is onze standaard
Raadhuys-Makelaars-Huis-kopen-icon

Huis kopen

Vind samen met ons
uw droomhuis
Raadhuys Makelaars - Waardebepaling icon

Waardebepaling

Snel weten wat uw
woning waard is
Raadhuys-Makelaars-Taxatie-icon

Taxaties

Snel én vakkundig
Raadhuys-Makelaars-Nieuwbouw-kopen-icon

Nieuwbouw

Begeleiding van a tot z