Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Den Bosch

Bent u op zoek naar een professionele en persoonlijke makelaar in Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag met het kopen en verkopen van een huis in Den Bosch en omgeving. Raadhuys Makelaars is aangesloten bij NVM makelaars. Dit is dan ook een van de redenen waarom wij een betrouwbare partner zijn voor het verkoop- en aankoopproces van uw huis in Den Bosch. Met ons bevlogen team en onze jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, kunnen wij uw woonwens verwezenlijken. Dit doen we professioneel, klantgericht en snel.

We vormen een sterke basis voor onze kantoor door onze uitgesproken passie van het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, oprechte interesse en ons uitgebreide netwerk. We zitten boven op de laatste trends in de woningmarkt van Den Bosch en omstreken. Dit alles maakt ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wat is een makelaar en wat doet een makelaar?

Als makelaar bemiddel je personen bij de koop en verkoop van een huis. Daarnaast begeleiden sommige makelaars je ook bij de verhuur van huizen en (bedrijfs)panden. Als makelaar in Den Bosch vinden we de oplossingen voor uw wensen. Zo regelen wij de contracten, afspraakmomenten, bezichtigingen en alle informatie die u verder nodig hebt. We verzorgen daarnaast ook taxaties en helpen u met het vinden van een nieuwbouwproject.

Wij zijn Raadhuys Makelaars

Als moderne makelaar in Den Bosch, moet je ervoor zorgen dat u beschikt over een professioneel team dat uw woonwensen waar kan maken. Dit doen wij door elkaar aan te vullen in ons team. Samen hebben we ruim 65 jaar ervaring in het makelaarsvak, wat ervoor zorgt dat we een sterke basis hebben. Daarnaast staat persoonlijk contact voorop bij ons. We nemen dan ook vanaf het eerste moment de tijd om u en uw woonwensen écht te leren kennen. Het kopen of verkopen van een huis in Den Bosch is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dit begrijpen wij. Daarom begeleiden we u soepel door het hele proces en zetten daarmee net dat stapje extra. Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Den Bosch en omstreken.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Den Bosch?

Wilt u een huis kopen in het altijd sfeervolle Den Bosch? Zoek dan niet verder. Raadhuys Makelaars is namelijk de beste makelaar in Den Bosch. Bekijk nu ons complete woningaanbod en vind jouw droomhuis. Hier vindt u een aanbod van vrijstaande woningen, tot aan appartementen. U kunt ook terecht bij onze Raadhuys Makelaars Funda pagina. Hier vindt u namelijk ook betrouwbare reviews.

Over Den Bosch

Den Bosch, ook wel ‘s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van Noord-Brabant. Deze sfeervolle en karakteristieke stad is erg populair bij diverse toeristen. Of ze nou een weekendje weg gaan, of een dagje erop uit. Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden in deze stad. Neem bijvoorbeeld de Sint-Janskathedraal, of neem een rondvaart over de Binnendieze. Maar naast het toeristische aspect is het een heerlijke plek om te wonen. Hier heeft u alle facetten van de stad, maar gepaard met een rustige sfeer. Tot slot wordt er ook goed gescoord op het gebied van veiligheid (lage criminaliteit), verkeerd en vervuiling. Den Bosch is zelfs uitgeroepen tot één na beste plek om te wonen ter wereld! Wilt u ook wonen in Den Bosch?

Beschikbaar
Den Bosch
€ 369.500,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 389.500,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 950.000,- k.k.

Huis verkopen in Den Bosch

Wilt u uw huis verkopen in Den Bosch? Dan helpen we u graag. Of u nou van een leuke kluswoning een nieuw thuis wilt maken, of juist wilt verhuizen naar een huis met meer of minder ruimte: de verkoop van uw huis is bij ons in goede handen. Raadhuys Makelaars kent de huidige woningmarkt in Den Bosch. Daar spelen we dan ook graag met u op in. Als team doen we er alles aan om de verkoop van uw woning vlot en soepel te laten verlopen, om zo het beste resultaat te behalen.

NVM Makelaar

Raadhuys Makelaars is aangesloten bij NVM makelaars. Deze afkorting staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Hierbij wordt er gekeken naar strenge opleiding- en kwaliteitseisen voordat je hierbij kunt aansluiten. Op deze manier weet u zeker dat kwaliteit wordt gegarandeerd. We zijn trots op onze plek hierin en dat delen we graag met u! Heeft u meer vragen hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis in Den Bosch waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak! Wilt u eerst meer weten? Ga dan naar onze pagina.

Huis laten taxeren

Naast het kopen en verkopen van uw woning, kunt u ook uw woning laten taxeren. Zo komt u te weten hoeveel uw huis waard is. Een taxatierapport heeft u nodig bij de verkoop van uw eigen huis, het aanvragen van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, bij een scheiding of verdeling van eigenaren & bij het doen van een opgave bij de belastingdienst in verband met overlijden. Wij kijken naar alle kritische voorwaarden die bij een taxatierapport komen kijken. Het is een specialisme dat vraagt om ervaring en gedegen kennis van de huidige marktsituatie. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan onze pagina!

Veelgestelde vragen

Zorg dat u een makelaar vindt die is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze stellen namelijk kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaar. Zorg vervolgens dat je een duidelijke vragenlijst voor jezelf hebt, om te kijken of deze makelaar écht bij je past. Een persoonlijke klik en passende visie is ontzettend belangrijk hierbij. Bekijk tot slot de recensies. Heeft de makelaar goede recensies en blije (ver)kopers? Wilt u meer weten over ons kantoor? Neem vrijblijvend contact op.

De kosten van een makelaar verschillen per dienst. Het is daarom belangrijk om van tevoren offertes aan te vragen om te kijken of de prijzen aansluiten bij jouw inschatting. Daarnaast werken wij, bij Raadhuys Makelaars, met een ‘no cure, no pay’ regel. Zolang het huis niet wordt verkocht (of aangekocht), hoeft u niet voor de diensten te betalen, naast de eventuele opstart- en/of advertentiekosten). Wilt u meer weten over onze kosten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.