Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Den Bosch

Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke makelaar in Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om te beginnen is Raadhuys Makelaars aangesloten bij NVM makelaars. Mede hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor het kopen én verkopen van uw woning in de regio Den Bosch. Daarnaast kunnen we met ons bevlogen team en door jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, uw woonwensen verwezenlijken. Professioneel, klantgericht en snel.

Met onze uitgesproken passie van het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, oprechte interesse en ons uitgebreide (NVM)-netwerk, vormen we een stevige basis voor onze kantoren. Wij zitten bovenop de trends in de woningmarkt van Den Bosch en omstreken. Alles bij elkaar opgeteld, maakt dit ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Team Raadhuys Makelaars

Als makelaarsbedrijf in Den Bosch moet je ervoor zorgen dat je beschikt over een professioneel team dat wensen waar kan maken. Bovendien vullen we elkaar in ons team aan en hebben we samen ruim 65 jaar ervaring in het vak. Daarnaast vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. We nemen dan ook vanaf de eerste kennismaking de tijd om u, en uw woonwensen, écht te leren kennen. Het kopen en/of verkopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dit begrijpen wij. Daarom begeleiden we u soepel door het hele proces en zetten daarmee net dat stapje extra. Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Den Bosch en omstreken.

Wat doet een makelaar?

Wij bemiddelen bij de verkoop en/of verhuur van een woning. U vertelt uw wensen, wij helpen u met het vinden naar de oplossing. We leiden u rond bij een nieuwe woning en vertellen alle informatie die nodig is. Omgekeerd doen we dit uiteraard ook bij de verkoop. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als taxateur. We stellen de verkoopprijs van uw woning vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 17 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb een achtergrond op het gebied van HR. Daar draait het om mensen te verbinden. Dat zie ik ook als mijn taak als makelaar. Mijn grote passie voor alles wat met bouwen en wonen te maken heeft, maakt dat ik me elke dag met veel plezier en vol energie inspan om voor u als klant het beste resultaat te behalen bij het vervullen van uw woonwens, wat die ook is!

Angelique Vos

Kandidaat Makelaar / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Als Assistent Makelaar ben ik voornamelijk werkzaam op de binnendienst waar ik alle voorkomende administratieve taken verricht. Tevens kunt u mij in de buitendienst tegenkomen bij een bezichtiging of wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop. Alle social media-uitingen neem ik voor mijn rekening. Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel!

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Den Bosch?

Bekijk het complete overzicht van ons huidige woningaanbod in Den Bosch. Hier vindt u het aanbod van vrijstaande woningen, tot appartement. Vind nu de passende woning die perfect aansluit bij uw wensen. Ook wanneer u een woning wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Deze vind u namelijk ook op het woningoverzicht. Bekijk nu alles wat wij te bieden hebben in de regio Den Bosch!

Over Den Bosch

Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van Noord-Brabant. Deze sfeervolle stad is erg populair bij diverse toeristen. Of het nou voor een weekendje weg is, of voor een dagje uit. Er zijn veel bezienswaardigheden te vinden in de stad. Neem als voorbeeld de Sint-Janskathedraal, of het varen over de 'Binnendieze'. Maar naast toeristen woont men er ook graag. Het heeft alle facetten van de stad, maar dat in combinatie met een rustige sfeer. Wilt u ook wonen in Den Bosch?

Beschikbaar
Den Bosch
€ 679.500,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 789.500,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 265.000,- k.k.

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak!

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.