Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wilt u uw huis laten taxeren in Oss?

Huis laten taxeren in Oss?

Als eigenaar van een huis heeft u bij onderstaande situaties een taxatierapport nodig:

  • bij de verkoop van uw eigen huis;
  • bij de aanvraag van een hypotheek voor de aankoop van een huis;
  • bij het oversluiten van uw hypotheek;
  • in geval van scheiding of verdeling tussen eigenaren;
  • bij het doen van een opgave aan de Belastingdienst in verband met overlijden, wanneer u duidelijkheid wenst over de afgegeven WOZ-waarde.

β€œDe taxatie van ons huis was snel en kundig geregeld via Raadhuys Makelaars! Dit was heel prettig, omdat we dit rapport nodig hadden voor de aanvraag van de hypotheek van ons nieuwe huis. Dan wil je snel doorpakken. Dat begrijpen ze bij Raadhuys heel goed en daar handelen ze ook naar.”

Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties
0

Wat is uw huis in Oss waard?

De waarde van uw huis hangt niet alleen af van de grootte en de inhoud. Ook wordt kritisch gekeken naar de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy.

Het taxeren van een huis is dan ook een specialisme: het vraagt om ervaring en gedegen kennis van de lokale marktsituatie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met een onafhankelijk rapport van Raadhuys Makelaars heeft u een vakkundig rapport in handen dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Ons kantoor is lid van de NVM, we staan ingeschreven bij de Stichting Vastgoedcert en we zijn aangesloten bij het NWWI.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Laten we kennismaken!

Heeft u een vraag over taxeren in Oss? Of heeft u een taxatie nodig van een onafhankelijke, gecertificeerde taxateur nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten vertellen

Raadhuys Makelaars Rosmalen heeft ons op een zeer goede manier begeleid. Ook een goede samenwerking met het hele team. Wij raden dan ook Raadhuys Makelaars Rosmalen aan voor het aankoop of verkoop van Uw woning. Familie van Hoof Heihoeven Rosmalen.

16 januari 2024

Heihoeven 4, Rosmalen (verkoop)

Het contact was deskundig, zakelijk, maar ook erg persoonlijk en warm. Intensive professionele begeleiding. we zullen Raadhuis makelaars van harte aanbevelen.

28 januari 2024

De Eendrachtswerf 6, Rosmalen (verkoop)

Eerlijk, doortastend, goede communicatie en schakelen snel. Leuke medewerkers, dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

15 februari 2024

Schepenland 52, Kerkdriel (verkoop)

Heel fijn, prettig en betrouwbaar team. Iedereen op kantoor is betrokken en van alles op de hoogte, wat de communicatie heel makkelijk maakt. Alles van begin tot eind was helemaal tip top in orde. De presentatie op Funda en de mooie brochure was helemaal top. Tevens heeft Bram ons ook goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis, wat niet altijd gemakkelijk was. Dus wat ons betreft is Raadhuys Makelaars een echte aanrader.

 

15 februari 2024

Dahliavallei 12, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

“Duidelijke communicatie, meedenkend en daadkrachtig. Een fijn makelaarskantoor en een fijne makelaar die ons zeer goed hebben geholpen!”

6 maart 2023

Hesselsstraat 117, ‘s-Hertogenbosch (aankoop)

“Raadhuys heeft ons geweldig geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Ze zijn goed bereikbaar, flexibel, schakelen snel, duidelijke communicatie & denken goed met je mee.”

8 mei 2023

Broekwal 13, Helvoirt (aankoop)

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een taxatie in Oss? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.