Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Rosmalen

Wilt u uw huis verkopen in Rosmalen? Of wilt u juist een nieuwe woning kopen in dit sfeervolle dorp? Dan zijn we de perfecte makelaar voor u. Raadhuys Makelaars is een professioneel en persoonlijk kantoor, waarbij persoonlijk contact belangrijk is. We zijn aangesloten als NVM Makelaar. Mede hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor het kopen én verkopen van uw woning in de regio Rosmalen. Daarnaast kunnen we met ons bevlogen team en door jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, uw woonwensen verwezenlijken. Professioneel, klantgericht en snel.

Met onze uitgesproken passie van het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, oprechte interesse en ons uitgebreide (NVM)-netwerk, vormen we een stevige basis van onze kantoren. Wij zitten bovenop de trends in de woningmarkt van Rosmalen en omstreken. Alles bij elkaar opgeteld, maakt dit ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wij zijn Raadhuys Makelaars

Wij hechten veel waarde aan een professioneel team dat wensen waar kan maken. Als makelaarsbedrijf in Rosmalen doet u er alles aan om het beste te krijgen voor de koper of verkoper. Bovendien vullen we elkaar in ons team aan. Met elkaar beschikken we over ruim 65 jaar ervaring in het vak. Daarnaast vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Dit is dan ook de reden dat we vanaf de eerste kennismaking alle tijd nemen om u, en uw woonwensen, écht te leren kennen. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Dit is dan ook de reden dat we u graag soepel door het gehele proces begeleiden. Daarmee zetten we net dat stapje extra. Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Rosmalen en omstreken.

Wat doet een makelaar?

Als makelaar bemiddelen we bij de verkoop en/of verhuur van een woning. U vertelt uw wensen, wij helpen u met het vinden van de oplossing. We leiden u dan ook graag rond bij een woning en vertellen daarbij alle informatie die nodig is. Omgekeerd doen we dit uiteraard ook bij de verkoop. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als taxateur. We stellen de verkoopprijs van uw woning vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Rosmalen?

Hieronder vindt u het complete overzicht van ons huidige woningaanbod in Rosmalen. Bekijk hier het aanbod van alle vrijstaande woningen, tot appartementen. Vind nu de passende woning die perfect aansluit bij uw woonwensen. Ook wanneer u een woning wilt verkopen kunt u bij ons terecht. Deze vind u namelijk ook in het woningoverzicht. Bekijk nu alles wat wij te bieden hebben in de regio Rosmalen!

Over Rosmalen

Rosmalen is een dorpje in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met grote wijken als De grote wielen en Maliskamp is het een bruisend dorp met meer dan 37.650 inwoners. Deze mooie Brabantse plaats is onder andere bekend door een aantal bekende kunstwerken die hier te vinden zijn. Een bekend kunstwerk is de vlinderpoort door Marijke de Goey. Wonen in Rosmalen is rustig, zonder dat het u verveelt. De tijdloze uitstraling en sfeer maken het een fijne plek om te wonen. Wilt u ook wonen in Rosmalen?

Beschikbaar
Rosmalen
€ 469.500,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 550.000,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 429.500,- k.k.

Huis verkopen in Rosmalen

Bent u klaar voor de stap om uw huis te verkopen in Rosmalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u namelijk graag in dit proces. Er zijn diverse redenen waarom u uw huis zou willen verkopen. Dit kan zijn door een kluswoning waar je jouw thuis in ziet, of juist de behoefte hebt om naar een grotere of kleinere ruimte te verhuizen. Wat de reden ook is, we helpen u graag bij het verkopen van uw woning. We kennen bij Raadhuys Makelaars de woningmarkt in omgeving Den Bosch. We spelen daar dan ook graag op in. Zo doen we er als team alles aan om de verkoop van uw huis vlot en soepel te laten verlopen, om samen het beste resultaat te behalen.

NVM Makelaar

Wij als als makelaars kantoor aangesloten bij NVM makelaars. Deze afkorting staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Bij deze vereniging wordt kritisch gekeken naar de diverse strenge opleiding- en kwaliteitseisen die je moet hebben om hierbij aangesloten te zijn. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat u de kwaliteit krijgt die u wordt gegarandeerd. We zijn natuurlijk trots op deze plek! Daarom delen we dit ook graag met u. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak!

Huis laten taxeren

Naast het kopen en verkopen van uw woning, kunt u ook bij ons terecht voor het taxeren van een woning. U komt met een taxatie precies te weten hoeveel geld uw huis waard is. Voor diverse gelegenheden is een taxatierapport nodig. Zoals bij de verkoop van uw eigen huis, het aanvragen van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, bij een scheiding of verdeling van eigenaren & bij het doen van een opgave bij de belastingdienst in verband met overlijden. We kijken bij het maken van een taxatierapport naar alle kritische voorwaarden. Het is een specialisme dat vraagt om ervaring en gedegen kennis van de huidige marktsituatie. Bekijk onze pagina als u meer wilt weten over het taxeren.

Veelgestelde vragen

Zorg dat u een makelaar vindt die is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze stellen namelijk kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaar. Zorg vervolgens dat je een duidelijke vragenlijst voor jezelf hebt, om te kijken of deze makelaar écht bij je past. Een persoonlijke klik en passende visie is ontzettend belangrijk hierbij. Bekijk tot slot de recensies. Heeft de makelaar goede recensies en blije (ver)kopers? Wilt u meer weten over ons kantoor? Neem vrijblijvend contact op.

De kosten van een makelaar verschillen per dienst. Het is daarom belangrijk om van tevoren offertes aan te vragen om te kijken of de prijzen aansluiten bij jouw inschatting. Daarnaast werken wij, bij Raadhuys Makelaars, met een ‘no cure, no pay’ regel. Zolang het huis niet wordt verkocht (of aangekocht), hoeft u niet voor de diensten te betalen, naast de eventuele opstart- en/of advertentiekosten). Wilt u meer weten over onze kosten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Rosmalen die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.