Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Heesch

Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Heesch. Ons professionele en persoonlijke kantoor helpt u graag met het vinden van uw droomwoning. Doordat wij onder andere aangesloten zijn bij NVM makelaars, bieden we een betrouwbare basis als partner voor het kopen én verkopen van uw woning in de regio Heesch. Met ons bevlogen team en door jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, vertrouwen we erop dat we uw woonwensen kunnen verwezenlijken. Professioneel, klantgericht en snel.

Wij hebben als makelaars een uitgesproken passie van het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, maar ook oprechte interesse. Daarnaast beschikken we over ons uitgebreide (NVM)-netwerk, waarmee we een stevige basis vormen van onze kantoren. Wij zitten bovenop de trends in de woningmarkt van Den Bosch en omstreken. Alles bij elkaar opgeteld, maakt dit ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Team Raadhuys Makelaars

Samen met het gehele team in Heesch zorgen we ervoor dat we beschikken over een professioneel team dat wensen daadwerkelijk waar kan maken. Bovendien vullen we elkaar in ons team aan en hebben we samen ruim 65 jaar ervaring in het vak. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom nemen dan ook vanaf de eerste kennismaking de tijd om u, en uw woonwensen, écht te leren kennen. Het kopen en/of verkopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dit begrijpen wij. Daarom begeleiden we u soepel door het hele proces heen. Daarmee zetten we net dat stapje extra. Raadhuys Makelaars is dé makelaar van Heesch en omstreken.

Wat doet een makelaar?

Wij bemiddelen bij de verkoop en/of verhuur van een woning. U vertelt uw wensen, wij helpen u met het vinden naar de oplossing. We leiden u rond bij een nieuwe woning en vertellen alle informatie die nodig is. Omgekeerd doen we dit uiteraard ook bij de verkoop. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als taxateur. We stellen de verkoopprijs van uw woning vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Heesch?

Bekijk nu het complete overzicht van ons huidige woningaanbod in Heesch. Je vindt hier diverse aanbod. Van vrijstaande woningen, tot fijne appartementen. Vind nu de passende woning die perfect aansluiten bij uw wensen. Wilt u liever een woning verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bij ons woningaanbod kan namelijk ook uw oude woning komen te staan. Bekijk nu alles wat wij te bieden hebben in de regio Heesch!

Over Heesch
Heesch is een plaats in Noord-Brabant, grenzend aan ‘s-Hertogenbosch. Deze kleine plaats heeft een lange en waardevolle geschiedenis. Perfect voor het historische aspect! Daarnaast beschikt Heesch ook over een mooi stadshart vol met winkels, restaurants en cafés. Er is genoeg te doen. Van winkelen en wandelen, tot fietsen en kanoën. Al met al is het een rustige, vriendelijke plaats met een gemoedelijke sfeer. Perfect als je houdt van rust en ontspanning, maar ook kunt genieten van cultuur, geschiedenis en natuur. Wil je ook wonen in Heesch?

Beschikbaar
Heesch
€ 439.500,- k.k.
Beschikbaar
Heesch
€ 475.000,- k.k.

Huis verkopen in Heesch

Bent u eraan toe om uw huis te verkopen in Heesch? Dan helpen we u daar graag bij. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw huis wilt verkopen. Denk hierbij aan een nieuw thuis maken van een leuke kluswoning, of juist de behoefte naar een plek met meer of minder ruimte. Wat uw reden ook is, u kunt altijd bij ons terecht voor de verkoop van uw woning. Raadhuys Makelaars kent de woningmarkt in Den Bosch en omgeving. Daar spelen dan ook graag met u op in . We doen er als team alles aan om de verkoop van uw woning vlot en soepel te laten verlopen. Zo behalen we samen het beste resultaat.

NVM Makelaar

Raadhuys Makelaars is trots aangesloten bij NVM makelaars. Dit staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Hierbij wordt onder andere gekeken naar diverse strenge opleiding- en kwaliteitseisen voordat je hierbij aangesloten kunt zijn. Dit zorgt ervoor dat u zeker de kwaliteit krijgt die u wordt gegarandeerd. We zijn trots op deze plek. Daarom delen we dit graag met u! Heeft u vragen hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak!

Huis laten taxeren

U kunt naast het kopen en verkopen van een woning ook bij ons terecht voor het taxeren van een woning. Met een taxatie komt u precies te weten hoeveel uw huis waard is. U heeft een taxatierapport nodig bij de verkoop van uw eigen huis, het aanvragen van een hypotheek, het oversluiten van uw hypotheek, bij een scheiding of verdeling van eigenaren & bij het doen van een opgave in verband met overlijden. Bij de taxatierapporten kijken we naar alle kritische voorwaarden. Het is dan ook een specialisme dat vraagt om ervaring en gedegen kennis van de huidige marktsituatie. Wilt u meer weten over het taxeren? Bekijk dan onze pagina.

Veelgestelde vragen

Zorg dat u een makelaar vindt die is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze stellen namelijk kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaar. Zorg vervolgens dat je een duidelijke vragenlijst voor jezelf hebt, om te kijken of deze makelaar écht bij je past. Een persoonlijke klik en passende visie is ontzettend belangrijk hierbij. Bekijk tot slot de recensies. Heeft de makelaar goede recensies en blije (ver)kopers? Wilt u meer weten over ons kantoor? Neem vrijblijvend contact op.

De kosten van een makelaar verschillen per dienst. Het is daarom belangrijk om van tevoren offertes aan te vragen om te kijken of de prijzen aansluiten bij jouw inschatting. Daarnaast werken wij, bij Raadhuys Makelaars, met een ‘no cure, no pay’ regel. Zolang het huis niet wordt verkocht (of aangekocht), hoeft u niet voor de diensten te betalen, naast de eventuele opstart- en/of advertentiekosten). Wilt u meer weten over onze kosten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Heesch die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.