Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Nuland

Wanneer u op zoek bent naar een professionele makelaar in Nuland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Raadhuys Makelaar helpt u met het vinden van uw droomwoning. Met ons persoonlijk en professionele team, hebben we jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast bieden we een betrouwbare basis door onze aansluiting bij NVM makelaars. Zo weet u zeker dat wij een goede partner zijn voor het kopen én verkopen van uw woning in de regio Nuland.

Als makelaar Nuland hebben we een uitgesproken passie voor het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, maar ook oprechte interesse. Daarnaast beschikken we over een compleet (NVM)-netwerk, wat ervoor zorgt dat we een stevige basis hebben. Gezien we bovenop de trends in de woningmarkt zitten van Nuland en omstreken, weten we u altijd het beste aan te bieden. Dit alles maakt ons tot het succesvolle makelaarskantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Team Raadhuys Makelaars

Ons professionele team zorgt ervoor dat de wensen daadwerkelijk waargemaakt kunnen worden. Bovendien vullen we elkaar goed aan in het team en hebben we samen ruim 65 jaar ervaring in het vak. We hechten in ons kantoor veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is dan ook de reden dat we vanaf moment één de tijd nemen om u en uw woonwensen écht te leren kennen. We begrijpen dat het kopen en/of verkopen van een woning één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is. Daarom begeleiden we u soepel door het gehele proces heen. Dit maakt dat wij net dat extra stapje zetten. Raadhuys Makelaars is dé makelaar van Nuland en omstreken.

Wat doet een makelaar?

Als makelaar bemiddel je bij de verkoop en/of verhuur van een woning. We helpen u met het zoeken naar de perfecte oplossing van uw wensen. Zo leiden we u bijvoorbeeld rond bij een nieuwe woning en vertellen u daarbij alle benodigde informatie. Omgekeerd doen we dat natuurlijk ook bij de verkoop. Ook zijn wij als makelaar werkzaam als taxateur. Hierbij stellen we de verkoopprijs van uw woning vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Nuland?

U bekijkt hieronder het huidige woningaanbod in Nuland. Hier vindt u een divers aanbod, van vrijstaande woningen tot fijne appartementen. Vindt nu de passende woning die perfect aansluit bij u en uw wensen. Wilt u toch liever een woning verkopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bekijk nu alles wat wij te bieden hebben in de regio Nuland!

Over Nuland

Het gezellige dorpje Nuland ligt in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met ruim 4500 inwoners is het een gezellig dorpje met alle facetten die je nodig hebt. Met leuk vermaak als boottochtjes, bezoeken van kerken en musea, zul je je nooit vervelen. Ook kun je genieten van de prachtige naastgelegen natuur. Tot slot ben je binnen no-time in het altijd gezellige Den Bosch, als je even een uitstapje wilt maken! Wil je ook wonen in Nuland?

Beschikbaar
Den Bosch
€ 369.500,- k.k.
Beschikbaar
Berlicum
€ 1.185.000,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 389.500,- k.k.

Huis verkopen in Nuland

Wilt u uw huis verkopen in Nuland of omgeving? Dan begeleiden we u daar graag in. Wanneer u een leuke kluswoning heeft gevonden waar veel liefde en aandacht in gaat komen, een nieuw thuis wilt maken of juist wilt verhuizen naar een woning met meer of minder ruimte. Bij ons is niks te gek. We kennen bij Raadhuys Makelaars de woningmarkt van Nuland uit ons hoofd. Daar spelen we dan ook met u op in. Zo doen we er alles aan om de verkoop van uw woning soepel en vlot te laten verlopen, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.

We werken bij de verkoop van uw huis in een paar stappen. Zo maken we een hoogwaardige en onderscheidende presentatie van uw woning, regelen we actieve promotie via social media en websites én hebben we een (pro)actieve zoektocht naar een potentiële koper. Daarnaast werken we ook op basis van een “no cure, no pay” regeling. Dit zorgt ervoor dat u altijd vrij bent om de verkoop in te trekken, zonder dat u zit opgezadeld met eventuele opstartkosten.

Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis in Nuland? Ga dan naar onze pagina.

NVM makelaar

NVM staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Raadhuys Makelaars is hierbij aangesloten, wat zorgt voor extra betrouwbaarheid. Bij de NVM kijken ze naar strenge opleiding- en kwaliteitseisen voordat je hierbij aan kunt sluiten. Op deze manier weet u zeker dat de beloofde kwaliteit wordt gegarandeerd. We zijn trots op onze plek en delen dat dan ook graag met u. Heeft u hier meer vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak! Ga naar onze pagina voor meer informatie.

Huis laten taxeren

Bent u benieuwd naar wat uw huis waard is? Dan kunt u bij ons ook uw woning laten taxeren. U heeft een taxatierapport nodig bij de verkoop van uw huis, het aanvragen van een hypotheek, het oversluiten van oversluiten van uw hypotheek, bij een scheiding of verdeling van eigenaren & bij het doen van een opgave bij de belastingdienst in verband met overlijden. Daarnaast kijken we naar alle kritische voorwaarden die bij een taxatierapport te pas komen. Het is dan ook een specialisme dat vraagt om ervaring en gedegen kennis van de huidige marktsituatie.

Veelgestelde vragen

Zorg dat u een makelaar vindt die is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze stellen namelijk kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaar. Zorg vervolgens dat je een duidelijke vragenlijst voor jezelf hebt, om te kijken of deze makelaar écht bij je past. Een persoonlijke klik en passende visie is ontzettend belangrijk hierbij. Bekijk tot slot de recensies. Heeft de makelaar goede recensies en blije (ver)kopers? Wilt u meer weten over ons kantoor? Neem vrijblijvend contact op.

De kosten van een makelaar verschillen per dienst. Het is daarom belangrijk om van tevoren offertes aan te vragen om te kijken of de prijzen aansluiten bij jouw inschatting. Daarnaast werken wij, bij Raadhuys Makelaars, met een ‘no cure, no pay’ regel. Zolang het huis niet wordt verkocht (of aangekocht), hoeft u niet voor de diensten te betalen, naast de eventuele opstart- en/of advertentiekosten). Wilt u meer weten over onze kosten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Nuland die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.