Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen?

Het ‘kopen vanaf tekening’ wordt soms als lastig ervaren. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om technische tekeningen te lezen i.p.v. op die manier te beoordelen of deze nieuwbouwwoning de woning van uw dromen kan worden. Als nieuwbouwmakelaar begeleiden we u daar zorgvuldig in. Samen gaan we in op de technische tekening zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in deze regio.

Ook voor nieuwbouw kunt u dus gewoon bij Raadhuys Makelaars terecht.
Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten waar u als potentiële koper mee te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

“Kopen vanaf tekening is best spannend. Door het goede advies en de actieve hulp van Raadhuys Makelaars hebben we nu alle vertrouwen in de aankoop van onze nieuwbouwwoning.”

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwwoning?

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis wordt best wat gevraagd van uw inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is het ook erg leuk om écht een nieuw begin te maken waarbij alle keuzes voor de in te richten ruimtes nog open liggen. Daarmee maakt u uw nieuwe huis meteen tot een eigentijds thuis!

Het eerste verschil met het kopen van een bestaand huis is dat u een huis koopt vanaf tekening. Het vraagt soms het nodige inschattingsvermogen om vanaf een technische tekening te beoordelen of dit het huis van uw dromen kan worden. Als nieuwbouwmakelaar begeleiden we u daar zorgvuldig in. Samen gaan we in op de technische tekening zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in deze regio.

Een tweede verschil ten opzichte van het kopen van een bestaande woning is dat een nieuwbouwhuis ‘vrij op naam’ (v.o.n.) wordt gekocht. Omdat u de eerste bewoner van de woning bent, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Wel betaalt u 21% btw over de aankoopprijs; dit bedrag zit al bij de koopprijs inbegrepen.

Ook voor nieuwbouw kunt u dus gewoon bij Raadhuys Makelaars terecht.
We noemden hier maar twee verschillen tussen het kopen van een bestaand huis en een nieuwbouw huis. Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten met welke andere verschillen u als potentiële koper te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Raadhuys Makelaars & projectontwikkelaars: een goede match!

Raadhuys Makelaars biedt een totaalconcept voor de vastgoedsector en biedt totaalbegeleiding bij de verkoop van zowel bestaande bouw- als nieuwbouwprojecten.

Bij nieuwbouwprojecten treedt Raadhuys Makelaars op als begeleider en coördinator. We maken een grondige voorstudie en zorgen voor heldere presentaties. Onze partners op het gebied van fiscaal en financieel advies screenen het project op alle relevante fiscale en financiële consequenties. Doordat we onze voorontwerpen flexibel opstellen, kunnen plannen nog altijd aangepast worden aan de behoeftes en wensen van de klant. Dit komt ook de rendabiliteit van het project ten goede.

Bent u als projectontwikkelaar benieuwd naar onze manier van samenwerken? Laten we kennismaken!

Laten we kennismaken!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in de regio Rosmalen/Den Bosch of Heesch/Oss? Neem dan gerust direct contact met ons op of gebruik onderstaand formulier.

Wat onze klanten vertellen

Heel tevreden! Huis snel en boven verwachting verkocht. Naast de zeer professionele en kleurrijke folder was de plaatsing op Funda top, waarbij het huis heel goed tot zijn recht kwam. Daarnaast zijn wij als verkopers heel erg goed bijgestaan tijdens de voorbereidingen, verkoop en afwikkeling van de verkoop van ons huis. Zeker een aanrader als je je huis wil verkopen!

Aspergeveld 28, Berghem (verkoop)

Zeer professionele makelaar met een passie voor zijn vak. Helder, transparant, vriendelijk en betrokken in de communicatie. Van begin tot eind zijn wij meegenomen in het proces en volledig ontzorgd door de makelaar en zijn team. Het contact verliep erg prettig, afspraken werden altijd nagekomen en vragen direct beantwoord. Na elke bezichtigingsdag zijn wij gedetailleerd op de hoogte gebracht en tijdens het biedingsproces voorzien van waardevol advies. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop van ons huis tegen een uitstekende prijs. Ook tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract zijn wij nogmaals uitvoerig geïnformeerd en begeleid.

Vierde Herven 23, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Vanaf het eerste gesprek met Roel hadden wij meteen een goed gevoel en vertrouwen in dit kantoor. De betrokkenheid van Anne en haar begrip voor de band die wij met onze woning hebben, versterkten dit vertrouwen alleen maar. We zijn erg blij met hoe de bezichtigingen door Bram zijn begeleid. Dit alles heeft geresulteerd in een snelle verkoop en een heel mooie verkoopprijs voor onze woning. Ook Chantal bedanken wij voor haar snelle reacties op vragen die wij hadden. Echt een topteam!

De Hoge Kamp 5, Rosmalen (verkoop)

Prettige en eerlijke samenwerking, betrouwbaar advies. Het gaf me vertrouwen. De communicatie was goed. Ik werd steeds direct op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. De contacten met Bram, Roel en Chantal verliepen op een prettige, persoonlijke wijze. Zeker aan te bevelen.

Duinbergenstraat 1, Nuland (verkoop)

Zo kan het dus ook! Erg prettige ervaring gehad met de verkoop van mijn huis met Roel van Gemert en de diverse collega’s van Raadhuys Makelaars. Roel heeft de verkoop professioneel begeleid en heeft veel werk en rompslomp die bij het verkopen van een huis komt kijken uit handen genomen. Binnen zeer korte tijd was mijn huis verkocht tegen een mooie prijs! Nogmaals dank Roel en team Raadhuys voor de prettige samenwerking!

Meester Spoermekerlaan 10, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Het contact met Raadhuys makelaars is erg goed verlopen! We hebben de verkoop van ons huis helemaal aan hun over kunnen laten. Erg prettig is dat er continu overleg is, waardoor je toch de hele periode op de hoogte gehouden wordt. Alles gaat in goed overleg! Ze zijn erg betrokken bij de verkoop, hebben veel inzicht in het hele proces waar je ook als verkoper doorheen gaat! Deskundig advies, ze investeren in tijd, aandacht en natuurlijk een goede verkoop! Ook een prettig contact met de medewerkers op het kantoor. Ze waren betrokken en goed geïnformeerd!

Waaldijk 51, Hurwenen (verkoop)

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de mooiste nieuwbouwwoning in de buurt van Rosmalen/Den Bosch of Heesch/Oss? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.