Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen?

Het ‘kopen vanaf een tekening’ wordt soms als lastig ervaren. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om technische tekeningen te lezen en op die manier te beoordelen of deze nieuwbouwwoning een droomwoning kan worden. Als nieuwbouwmakelaar begeleiden we u daar zorgvuldig in. Samen gaan we in op de technische tekening zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in deze regio.

Ook voor nieuwbouw kunt u dus gewoon bij Raadhuys Makelaars terecht.
Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten waar u als potentiële koper mee te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

“Kopen vanaf een tekening is best spannend. Door het goede advies en de actieve hulp van Raadhuys Makelaars hebben we nu alle vertrouwen in de aankoop van onze nieuwbouwwoning.”

Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties
0

Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwwoning?

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis wordt best wat gevraagd van uw inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is het ook erg leuk om écht een nieuw begin te maken waarbij alle keuzes voor de in te richten ruimtes nog open liggen. Daarmee maakt u uw nieuwe huis meteen tot een eigentijds thuis!

Het eerste verschil met het kopen van een bestaand huis, is dat u een huis koopt vanaf tekening. Het vraagt soms het nodige inschattingsvermogen om vanaf een technische tekening te beoordelen of dit het huis van uw dromen kan worden. Als nieuwbouwmakelaar begeleiden we u daar dan ook zorgvuldig in. Samen gaan we in op de technische tekening zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in deze regio.

Een tweede verschil ten opzichte van het kopen van een bestaande woning is dat een nieuwbouwhuis ‘vrij op naam’ (v.o.n.) wordt gekocht. Omdat u de eerste bewoner van de woning bent, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Wel betaalt u 21% btw over de aankoopprijs; dit bedrag zit al bij de koopprijs inbegrepen.

Ook voor nieuwbouw kunt u dus gewoon bij Raadhuys Makelaars terecht.
We noemden hier maar twee verschillen tussen het kopen van een bestaand huis en een nieuwbouw huis. Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten met welke andere verschillen u als potentiële koper te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Raadhuys Makelaars & projectontwikkelaars: een goede match!

Raadhuys Makelaars biedt een totaalconcept voor de vastgoedsector en biedt totaalbegeleiding bij de verkoop van zowel bestaande bouw- als nieuwbouwprojecten.

Bij nieuwbouwprojecten treedt Raadhuys Makelaars op als begeleider en coördinator. We maken een grondige voorstudie en zorgen voor heldere presentaties. Onze partners op het gebied van fiscaal en financieel advies screenen het project op alle relevante fiscale en financiële consequenties. Doordat we onze voorontwerpen flexibel opstellen, kunnen plannen nog altijd aangepast worden aan de behoeftes en wensen van de klant. Dit komt ook de rendabiliteit van het project ten goede.

Bent u als projectontwikkelaar benieuwd naar onze manier van samenwerken? Laten we kennismaken!

Laten we kennismaken!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in de regio Rosmalen/Den Bosch of Heesch/Oss? Neem dan gerust direct contact met ons op of gebruik onderstaand formulier.

Wat onze klanten vertellen

Raadhuys Makelaars Rosmalen heeft ons op een zeer goede manier begeleid. Ook een goede samenwerking met het hele team. Wij raden dan ook Raadhuys Makelaars Rosmalen aan voor het aankoop of verkoop van Uw woning. Familie van Hoof Heihoeven Rosmalen.

16 januari 2024

Heihoeven 4, Rosmalen (verkoop)

Het contact was deskundig, zakelijk, maar ook erg persoonlijk en warm. Intensive professionele begeleiding. we zullen Raadhuis makelaars van harte aanbevelen.

28 januari 2024

De Eendrachtswerf 6, Rosmalen (verkoop)

Eerlijk, doortastend, goede communicatie en schakelen snel. Leuke medewerkers, dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

15 februari 2024

Schepenland 52, Kerkdriel (verkoop)

Heel fijn, prettig en betrouwbaar team. Iedereen op kantoor is betrokken en van alles op de hoogte, wat de communicatie heel makkelijk maakt. Alles van begin tot eind was helemaal tip top in orde. De presentatie op Funda en de mooie brochure was helemaal top. Tevens heeft Bram ons ook goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis, wat niet altijd gemakkelijk was. Dus wat ons betreft is Raadhuys Makelaars een echte aanrader.

 

15 februari 2024

Dahliavallei 12, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

“Duidelijke communicatie, meedenkend en daadkrachtig. Een fijn makelaarskantoor en een fijne makelaar die ons zeer goed hebben geholpen!”

6 maart 2023

Hesselsstraat 117, ‘s-Hertogenbosch (aankoop)

“Raadhuys heeft ons geweldig geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Ze zijn goed bereikbaar, flexibel, schakelen snel, duidelijke communicatie & denken goed met je mee.”

8 mei 2023

Broekwal 13, Helvoirt (aankoop)

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de mooiste nieuwbouwwoning in de buurt van Rosmalen/Den Bosch of Heesch/Oss? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.