Wij scoren een 9,3 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wilt u uw huis laten taxeren in Den Bosch?

Huis laten taxeren in Den Bosch?

Als eigenaar van een huis heeft u bij onderstaande situaties een taxatierapport nodig:

  • bij de verkoop van uw eigen huis;
  • bij de aanvraag van een hypotheek voor de aankoop van een huis;
  • bij het oversluiten van uw hypotheek;
  • in geval van scheiding of verdeling tussen eigenaren;
  • bij het doen van een opgave aan de Belastingdienst in verband met overlijden, wanneer u duidelijkheid wenst over de afgegeven WOZ-waarde.

“De taxatie van ons huis was snel en kundig geregeld via Raadhuys Makelaars! Dit was heel prettig, omdat we dit rapport nodig hadden voor de aanvraag van de hypotheek van ons nieuwe huis. Dan wil je snel doorpakken. Dat begrijpen ze bij Raadhuys heel goed en daar handelen ze ook naar.”

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wat is uw huis in Den Bosch waard?

De waarde van uw huis hangt niet alleen af van de grootte en de inhoud. Ook wordt kritisch gekeken naar de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy.

Het taxeren van een huis is dan ook een specialisme: het vraagt om ervaring en gedegen kennis van de lokale marktsituatie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met een onafhankelijk rapport van Raadhuys Makelaars heeft u een vakkundig rapport in handen dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Ons kantoor is lid van de NVM, we staan ingeschreven bij de Stichting Vastgoedcert en we zijn aangesloten bij het NWWI.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Laten we kennismaken!

Heeft u een vraag over taxeren in Den Bosch? Of heeft u een taxatie nodig van een onafhankelijke, gecertificeerde taxateur nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten vertellen

Heel tevreden! Huis snel en boven verwachting verkocht. Naast de zeer professionele en kleurrijke folder was de plaatsing op Funda top, waarbij het huis heel goed tot zijn recht kwam. Daarnaast zijn wij als verkopers heel erg goed bijgestaan tijdens de voorbereidingen, verkoop en afwikkeling van de verkoop van ons huis. Zeker een aanrader als je je huis wil verkopen!

Aspergeveld 28, Berghem (verkoop)

Zeer professionele makelaar met een passie voor zijn vak. Helder, transparant, vriendelijk en betrokken in de communicatie. Van begin tot eind zijn wij meegenomen in het proces en volledig ontzorgd door de makelaar en zijn team. Het contact verliep erg prettig, afspraken werden altijd nagekomen en vragen direct beantwoord. Na elke bezichtigingsdag zijn wij gedetailleerd op de hoogte gebracht en tijdens het biedingsproces voorzien van waardevol advies. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop van ons huis tegen een uitstekende prijs. Ook tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract zijn wij nogmaals uitvoerig geïnformeerd en begeleid.

Vierde Herven 23, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Vanaf het eerste gesprek met Roel hadden wij meteen een goed gevoel en vertrouwen in dit kantoor. De betrokkenheid van Anne en haar begrip voor de band die wij met onze woning hebben, versterkten dit vertrouwen alleen maar. We zijn erg blij met hoe de bezichtigingen door Bram zijn begeleid. Dit alles heeft geresulteerd in een snelle verkoop en een heel mooie verkoopprijs voor onze woning. Ook Chantal bedanken wij voor haar snelle reacties op vragen die wij hadden. Echt een topteam!

De Hoge Kamp 5, Rosmalen (verkoop)

Prettige en eerlijke samenwerking, betrouwbaar advies. Het gaf me vertrouwen. De communicatie was goed. Ik werd steeds direct op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. De contacten met Bram, Roel en Chantal verliepen op een prettige, persoonlijke wijze. Zeker aan te bevelen.

Duinbergenstraat 1, Nuland (verkoop)

Zo kan het dus ook! Erg prettige ervaring gehad met de verkoop van mijn huis met Roel van Gemert en de diverse collega’s van Raadhuys Makelaars. Roel heeft de verkoop professioneel begeleid en heeft veel werk en rompslomp die bij het verkopen van een huis komt kijken uit handen genomen. Binnen zeer korte tijd was mijn huis verkocht tegen een mooie prijs! Nogmaals dank Roel en team Raadhuys voor de prettige samenwerking!

Meester Spoermekerlaan 10, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Het contact met Raadhuys makelaars is erg goed verlopen! We hebben de verkoop van ons huis helemaal aan hun over kunnen laten. Erg prettig is dat er continu overleg is, waardoor je toch de hele periode op de hoogte gehouden wordt. Alles gaat in goed overleg! Ze zijn erg betrokken bij de verkoop, hebben veel inzicht in het hele proces waar je ook als verkoper doorheen gaat! Deskundig advies, ze investeren in tijd, aandacht en natuurlijk een goede verkoop! Ook een prettig contact met de medewerkers op het kantoor. Ze waren betrokken en goed geïnformeerd!

Waaldijk 51, Hurwenen (verkoop)

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een taxatie in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.