Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wilt u nieuwbouw kopen in Heesch?

Een nieuwbouwwoning kopen in Heesch?

Ook voor nieuwbouw kunt u bij Raadhuys makelaars terecht. Ons team neemt nieuwbouwprojecten in Heesch met u door en bespreekt uw wensen. En ziet u op tegen het ‘kopen vanaf tekening’? Onze nieuwbouwmakelaars nemen de tijd om de technische tekeningen uitgebreid met u door te nemen. Hierdoor kunt u zich een realistische voorstelling maken van de ruimten in het nieuwbouwwoning of nieuwbouw appartement en is het gemakkelijker om te ‘kopen vanaf tekening’. 

Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Heesch. Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten waar u als potentiële koper mee te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

“Kopen vanaf een tekening is best spannend. Door het goede advies en de actieve hulp van Raadhuys Makelaars hebben we nu alle vertrouwen in de aankoop van onze nieuwbouwwoning.”

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Hoe werkt het kopen van een nieuwbouwwoning?

Bij het kopen van een nieuwbouwhuis wordt best wat gevraagd van uw inlevingsvermogen. Tegelijkertijd is het ook erg leuk om écht een nieuw begin te maken waarbij alle keuzes voor de in te richten ruimtes nog open liggen. Daarmee maakt u uw nieuwe huis meteen tot een eigentijds thuis!

Het eerste verschil met het kopen van een bestaand huis is dat u een huis koopt vanaf tekening. Het vraagt soms het nodige inschattingsvermogen om vanaf een technische tekening te beoordelen of dit het huis van uw dromen kan worden. Als nieuwbouwmakelaar begeleiden we u daar zorgvuldig in. Samen gaan we in op de technische tekening zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Raadhuys Makelaars is nieuwbouwmakelaar in de regio Rosmalen/Den Bosch en Heesch/Oss en kan u helpen en adviseren bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in deze regio.

Een tweede verschil ten opzichte van het kopen van een bestaande woning is dat een nieuwbouwhuis ‘vrij op naam’ (v.o.n.) wordt gekocht. Omdat u de eerste bewoner van de woning bent, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Wel betaalt u 21% btw over de aankoopprijs; dit bedrag zit al bij de koopprijs inbegrepen.

Ook voor nieuwbouw kunt u dus gewoon bij Raadhuys Makelaars terecht.
We noemden hier maar twee verschillen tussen het kopen van een bestaand huis en een nieuwbouw huis. Bent u benieuwd naar ons aanbod in nieuwbouwprojecten of wilt u weten met welke andere verschillen u als potentiële koper te maken krijgt? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Raadhuys Makelaars & projectontwikkelaars: een goede match!

Laten we kennismaken!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwhuis in de regio Heesch? Neem dan gerust direct contact met ons op of gebruik onderstaand formulier.

Wat onze klanten vertellen

“Raadhuys Makelaars hebben met huis met heel veel zorg, vriendelijkheid en met oprechte interesse verkocht en dat in no-time. Ze hebben me volledig begeleid in het verkoop proces en meegenomen in voorstellen en ideeen die bijdragen in de beste verkoop. Ik ben heel blij met het hele super leuke team van Raadhuys: en niet voor niets al voor een 3e keer door hen een huis laten verkopen met succes. Toppers!!”

Willem Elsschotstraat 13, Rosmalen (verkoop)

“Het verkooptraject van begin tot eind is uitstekend verzorgd door Raadhuys makelaars. Gedurende het proces hebben we het contact met het gehele team als zeer prettig ervaren, dankzij hun vakkundige inzet, adviezen en enthousiasme, is het tot een succesvolle verkoop gekomen.”

Hoogstraat 38, Rosmalen (verkoop)

“Alles verliep van het begin af aan perfect. We werden telkens goed op de hoogte gehouden en het contact hebben we als zeer prettig ervaren. Buiten dat, is er bij Raadhuys veel deskundigheid en kennis van de markt. De verkoop verliep uiteindelijk vlekkeloos en snel.”

Vlietdijk 26, Rosmalen (verkoop)

“Contact verliep erg fijn, hielden ons goed op de hoogte en waren zelfs soms nog na sluitingstijd bereikbaar. Je kunt merken dat het gehele team goed op elkaar ingespeeld is en dat is erg prettig. Het persoonlijk contact met het team is professioneel, gemoedelijk en dat is waarom wederom weer voor deze makelaar gekozen hebben.”

Tielekeshoeven 59, Rosmalen (verkoop)

“Leuk team! Goede service. Vakkundig en fijne samenwerking :) nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Naast de makelaars ook een goede fotograaf en leuk team die ook zorgt voor een mooie tekst op funda.”

Steve Bikostraat 99, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Zeer professionele makelaar met een passie voor zijn vak. Helder, transparant, vriendelijk en betrokken in de communicatie. Van begin tot eind zijn wij meegenomen in het proces en volledig ontzorgd door de makelaar en zijn team. Het contact verliep erg prettig, afspraken werden altijd nagekomen en vragen direct beantwoord. Na elke bezichtigingsdag zijn wij gedetailleerd op de hoogte gebracht en tijdens het biedingsproces voorzien van waardevol advies. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop van ons huis tegen een uitstekende prijs. Ook tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract zijn wij nogmaals uitvoerig geïnformeerd en begeleid.

Vierde Herven 23, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Neem contact met ons op!

Op zoek naar de mooiste nieuwbouwwoning in de Heesch? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.