Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Makelaar Vinkel

Bent u op zoek naar een professionele en persoonlijke makelaar in Vinkel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt zowel voor het kopen van een nieuwe woning, als het verkopen van een bestaand huis bij ons terecht. Raadhuys Makelaars is aangesloten als NVM Makelaar. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor al uw woonwensen in de regio Vinkel. Daarnaast hebben we samen als team jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, waarmee we uw woonwensen kunnen verwezenlijken. We zijn professioneel, klantgericht en snel.

Met onze ruime ervaring en expertise, passie voor het makelaarsvak en oprechte interesse, vormen we een stevige basis voor onze kantoren. Daarnaast hebben we een uitgebreid (NVM)-netwerk, waar we altijd op terug kunnen vallen. We zitten bovenop de trends in de woningmarkt van Vinkel en omstreken. Dit maakt ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wij zijn Raadhuys Makelaars

Als makelaar in de omgeving Vinkel, is een professioneel team een echte must om uw woonwensen waar te maken. Bovendien hebben we als team ruim 65 jaar ervaring in het makelaarsvak, waarmee we elkaar perfect aanvullen. Iets wat voor ons enorm belangrijk is, is persoonlijk contact met u. We nemen dan ook vanaf de eerste kennismaking écht de tijd om u en uw woonwensen te leren kennen. Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijke beslissing in uw leven. Daarom begeleiden we u soepel door het proces en zetten daarmee net dat stapje extra om u tevreden te maken. Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Vinkel en omstreken.

Wat is een makelaar en wat doet een makelaar?

Een makelaar bemiddeld bij de verkoop en/of verhuur van een woning. U deelt uw wensen, wij helpen u met het vervullen hiervan. Zo leiden we u graag rond bij een woning en delen alle informatie die u nodig heeft. Omgekeerd doen we dit natuurlijk ook bij de verkoop. Daarnaast kunt u ook uw woning laten taxeren bij ons. Zo stellen we de verkoopprijs van uw woning in een handomdraai vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 18 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Vinkel?

Wanneer u opzoek bent naar een woning in het sfeervolle Vinkel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Raadhuys Makelaars is namelijk de beste makelaar in deze regio. Bekijk nu ons complete woningaanbod in Vinkel. Op deze pagina vindt u een aanbod van vrijstaande woningen, tot appartementen. Vind vandaag nog de passende woning die perfect aansluit bij uw wensen. Ook wanneer u uw woning wilt verkopen, kunt u bij ons terecht. Dit overzicht is ook te vinden op ons woningoverzicht.

Over Vinkel

Het karakteristieke dorp Vinkel is gelegen in de provincie Noord-Brabant en behoort grotendeels tot de gemeente 's-Hertogenbosch. Je hebt hier alles wat je nodig hebt voor een heerlijke leefstijl. Voldoende winkelmogelijkheden, gemakkelijk vervoer, de combinatie tussen rust en gezelligheid, maar ook een perfecte ligging. Binnen een korte tijd ben je in het centrum van Den Bosch. Wilt u ook wonen in Vinkel?

Beschikbaar
Rosmalen
€ 889.500,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 550.000,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 595.000,- k.k.

Huis verkopen in Vinkel

Bent u van plan om uw huis in Vinkel te verkopen? Ook daarin kunnen wij u begeleiden. Of u nu een leuke kluswoning heeft met liefde en aandacht, een nieuw thuis wilt maken, of juist wilt gaan verhuizen naar een woning met meer of minder ruimte. Niks is voor ons te gek! De verkoop van uw woning is dan ook in goede handen. Raadhuys Makelaars kent de woningmarkt van Vinkel en speelt daar samen met u op in. We doen er dan ook alles aan om de verkoop van uw woning vlot en soepel te laten verlopen en hiermee het beste resultaat te behalen.

Bij het verkopen van uw huis, werken we in een paar stappen. Denk hierbij aan het maken van een hoogwaardige en onderscheidende presentatie van uw woning. Ook regelen we actieve promotie via social media en websites én hebben we een (pro)actieve zoektocht naar een potentiële koper. Daarnaast werken we ook op basis van “no cure, no pay”. Op deze manier bent u altijd vrij om de verkoop in te trekken, zonder dat u zit opgezadeld met gemaakte opstartkosten.

Wilt u meer weten over hoe wij uw huis verkopen in Vinkel? Ga dan naar onze pagina.

NVM Makelaar

Raadhuys Makelaars is aangesloten als NVM makelaar. NVM staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Ze kijken naar strenge opleiding- en kwaliteitseisen voordat je hierbij aan kunt sluiten. Op deze manier weet u zeker dat de beloofde kwaliteit wordt gegarandeerd. We zijn trots op onze plek en delen dat dan ook graag met u. Heeft u hier meer vragen over? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Gratis waardebepaling

Bij Raadhuys Makelaars staat één doel centraal: tevreden opdrachtgevers en kopers. We hopen binnenkort kennis met u te maken. Bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis in Vinkel waard is? Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak! Wilt u eerst meer weten? Ga dan naar onze pagina.

Huis laten taxeren

Bent u benieuwd naar wat uw huis waard is? Dan kunt u bij ons ook uw woning laten taxeren. U heeft een taxatierapport nodig bij de verkoop van uw huis, het aanvragen van een hypotheek, het oversluiten van oversluiten van uw hypotheek, bij een scheiding of verdeling van eigenaren & bij het doen van een opgave bij de belastingdienst in verband met overlijden. Daarnaast kijken we naar alle kritische voorwaarden die bij een taxatierapport komen kijken. Het is dan ook een specialisme dat vraagt om ervaring en gedegen kennis van de huidige marktsituatie.

Veelgestelde vragen

Zorg dat u een makelaar vindt die is aangesloten bij een brancheorganisatie. Deze stellen namelijk kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaar. Zorg vervolgens dat je een duidelijke vragenlijst voor jezelf hebt, om te kijken of deze makelaar écht bij je past. Een persoonlijke klik en passende visie is ontzettend belangrijk hierbij. Bekijk tot slot de recensies. Heeft de makelaar goede recensies en blije (ver)kopers? Wilt u meer weten over ons kantoor? Neem vrijblijvend contact op.

De kosten van een makelaar verschillen per dienst. Het is daarom belangrijk om van tevoren offertes aan te vragen om te kijken of de prijzen aansluiten bij jouw inschatting. Daarnaast werken wij, bij Raadhuys Makelaars, met een ‘no cure, no pay’ regel. Zolang het huis niet wordt verkocht (of aangekocht), hoeft u niet voor de diensten te betalen, naast de eventuele opstart- en/of advertentiekosten). Wilt u meer weten over onze kosten? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.