Waardebepaling

Altijd al willen weten wat uw woning waard is? Voor verkoop van uw huis of gewoon nieuwsgierig, neem contact op met Raadhuys Makelaars voor een gratis waardebepaling woning. Uiteraard is het tevens mogelijk om een “taxatie woning” te verkrijgen. Ons kantoor is een actieve makelaar in de omgeving van Rosmalen en Den Bosch.

Als u kijkt naar onze woning verkopen de laatste jaren behoort ons NVM makelaarskantoor tot een van de meeste succesvolle kantoren in de regio Rosmalen & Den Bosch.

Werkwijze Waardebepaling woning:

Wij stellen eerst de waarde vast tijdens een waardebepaling woning / waardebepaling appartement. Dit eerste gesprek,
de “waardebepaling woning” is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Na de waardebepaling woning stellen wij een verkoopstrategie vast en sturen wij u een offerte voor de verkoopbegeleiding ervan. Indien gewenst laten wij u zien hoe wij tot de prijs van de waardebepaling woning of waardebepaling appartement zijn gekomen.

In sommige gevallen is het verkrijgen van een taxatierapport van belang, bijvoorbeeld taxeren ivm successierechten, maar de meeste taxaties worden gedaan om een financiering te krijgen bij een geldverstrekker. Wij zijn een erkend makelaarskantoor die taxeren in de regio van Den Bosch en Rosmalen. De tarieven bij Raadhuys Makelaars voor een taxatierapport zijn scherp en daarnaast is het maken van een afspraak voor een taxatie snel en eenvoudig te realiseren.
Dit is uiteraard een plus bij uw waardebepaling woning.

Verkoop woning:

Een huis verkopen is een ingewikkeld en vaak voor u ook een emotioneel proces waarbij het prettig is om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare en deskundige makelaar. Raadhuys Makelaars verstaat zijn vak als geen ander. Wij weten wat de huizenmarkt beweegt en waar uw kansen liggen. We bieden houvast en zekerheid. En dat kunt u op dat moment goed gebruiken.

Uw persoonlijke situatie en de kenmerken van uw woning bepalen in grote mate de verkoopstrategie. Als NVM makelaar kunt en mag u van ons deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid verwachten.

No cure No Pay:

Onze courtage is afhankelijk van het te koop staande object, maar wij werken altijd op basis van “No cure, No pay”. U betaalt pas als de woning daadwerkelijk verkocht is. U bent altijd vrij om de verkoop in te trekken. Wij bieden u een compleet dienstenpakket. Al veel tevreden opdrachtgevers zijn u voorgegaan, ook u kunt daarbij horen.

Ons makelaarskantoor “Raadhuys Makelaars” streeft naar tevreden opdrachtgevers en kopers. Kom langs op kantoor
voor kennismaking of bel voor een vrijblijvende waardebepaling woning / intakegesprek voor verkoop woning.

Meerdere diensten bij Raadhuys makelaars:

Verkoop woning, waardebepaling woning, taxaties, aankoop woning, nieuwbouw verkoop, nieuwbouwcoördinatie en planschade.

Raadhuys makelaars, Makelaars Den Bosch, Makelaars Rosmalen, waardebepaling woning, makelaar Den Bosch, makelaar rosmalen, waardebepaling woning, taxatie woning, taxatie rosmalen, taxatie den Bosch, taxatie woningen, waardebepaling woonhuis, waardebepaling woning, vrijblijvende waardebepaling, waardebepaling woning,
huis verkopen, waardebepaling woning


Heeft u interesse in een vrijblijvende waardebepaling?

Klik hier om contact met ons op te nemen.