Wij scoren een 9,3 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Uw makelaar in Oss!

Bent u opzoek naar een professionele en persoonlijke makelaar in Oss? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Raadhuys Makelaars is een officieel en professioneel makelaars bureau. We zijn aangesloten bij NVM makelaars, wat ervoor zorgt dat we een betrouwbare partner zijn voor het kopen én verkopen van uw woning in de regio Oss. Naast het vinden van uw droomhuis, helpen we u ook met het vlot verkopen van uw huidige woning. Raadhuys Makelaars bestaat uit een bevlogen team. Door jarenlange ervaring in het vinden van een droomhuis, kunnen wij uw woonwensen verwezenlijken. Professioneel, klantgericht en snel.

Door onze uitgesproken passie van het makelaarsvak, brede ervaring en expertise, oprechte interesse en ons uitgebreide (NVM)-netwerk, vormen we een stevige basis voor onze kantoren. We zijn bij de tijd en zitten bovenop de trends in de woningmarkt van Oss en omstreken. Alles bij elkaar opgeteld, maakt dit ons tot het succesvolle kantoor dat we vandaag de dag zijn.

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Team Raadhuys Makelaars

Wij zorgen er als makelaarsbedrijf in Oss voor dat we beschikken over een professioneel team dat wensen waar kan maken. Bovendien vullen we elkaar aan en beschikken we samen over ruim 65 jaar ervaring in het vak. Daarnaast vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Hierdoor nemen we vanaf de eerste kennismaking de tijd om u, en uw woonwensen, écht te leren kennen. Het kopen en/of verkopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dit begrijpen wij. We begeleiden u daarom soepel door het gehele proces heen. Daarmee zetten we net dat stapje extra. Raadhuys Makelaars is dé makelaar in Oss en omstreken.

Wat doet een makelaar?

Wij bemiddelen bij de verkoop en/of verhuur van een woning. U vertelt uw wensen, wij helpen u met het vinden naar de oplossing. We leiden u rond bij een nieuwe woning en vertellen alle informatie die nodig is. Omgekeerd doen we dit uiteraard ook bij de verkoop. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als taxateur. We stellen de verkoopprijs van uw woning vast en geven hier dan ook advies over.

Met ontzettend veel passie en werkplezier werk ik inmiddels al ruim 17 jaar in het vastgoed. Mijn kwaliteiten als het optimaal presenteren van woningen en duidelijke communicatie tijdens het gehele ver- en aankoopproces komen hierin helemaal tot uiting. In 2018 hebben Herold Kapteijns en ik het stokje bij Raadhuys Makelaars overgenomen.

Bram Backx

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik ben al vanaf 1996 werkzaam in het vastgoed en heb me veel facetten hiervan eigen gemaakt. Na meer dan 10 jaar te hebben samengewerkt met Bram als collega, vonden we het vanaf 2018 tijd om zelf aan het roer te gaan staan van Raadhuys Makelaars. We hebben gewerkt aan een team dat betrokkenheid en daadkracht uitstraalt. De energie zit in de bijzondere club mensen die hier werkt; wij ademen stenen.

Hêrold Kapteijns

Register Makelaar Taxateur / Directeur

Ik heb al 20 jaar ervaring in de makelaardij. Als Kandidaat-Makelaar coördineer ik het reilen en zeilen op de binnendienst. Ik ben een echte spin in het web en vind het fijn dat ik Bram en Herôld door mijn jarenlange ervaring ook op inhoudelijk vlak kan ondersteunen. Zo kan het zijn dat ik de tekenafspraak voor de koopakte verzorg of bezichtigingen begeleid. Kortom, ik ben van alle markten thuis en ben u graag van dienst!

Chantal Kok

Kandidaat Makelaar

Als mensenmens voel ik me in de makelaardij als een vis in het water. Persoonlijkheid, empathie en eerlijkheid, dat is waar ik voor sta en waar ik veel waarde aan hecht. Mensen met elkaar verbinden en samen een mooi en goed resultaat behalen geeft mij veel voldoening. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen ben ik woonachtig in Rosmalen en speel ik graag padel.

Roel van Gemert

Kandidaat Makelaar

Service- en klantgericht werken staan bij mij en mijn collega's hoog in het vaandel. Ik hou er van om dingen kundig en toch vlot aan te pakken. Met mijn A-RMT diploma ben ik werkzaam op zowel de binnen- als buitendienst. U kunt mij o.a. tegenkomen wanneer een woning wordt opgenomen voor verkoop of bij een bezichtiging. Op kantoor regelen Chantal en ik alles van A tot Z. Als echte 'Rosmalense' zit ik helemaal op mijn plek bij Raadhuys Makelaars.

Anne Hermans

Assistent Makelaar

Huis kopen in Oss?

Bekijk het volledige overzicht van ons huidige woningaanbod in Oss. Hier vindt u divers aanbod. Van vrijstaande woningen, tot appartementen. Vind nu uw passende woning die perfect aansluit bij uw wensen. Naast aankoop, kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van uw woning. Deze vindt u ook op het woningoverzicht. Bekijk nu alles wat wij te bieden hebben in de regio Oss!

Over Oss

De middelgrote stad Oss ligt in het altijd gezellige Noord-Brabant. De stad beschikt over een prachtige historische binnenstad met veel bezienswaardigheden. Daarnaast vind je er ook veel winkels, restaurants, cafés en entertainment. Een perfecte stad voor cultuur, plezier en avontuur. Wilt u ook wonen in Oss?

Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Oss
€ 415.000,- k.k.

Gratis waardebepaling

We hebben maar één doel: tevreden opdrachtgevers en kopers. Maken we binnenkort kennis met u, bijvoorbeeld om te beoordelen wat uw huis waard is? Vraag dan nu een vrijblijvende waardebepaling aan en ervaar de Raadhuys aanpak!

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een makelaar in Oss die u helpt aan uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.