Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wilt u uw huis laten taxeren in Rosmalen?

Huis laten taxeren in Rosmalen?

Als eigenaar van een huis heeft u bij onderstaande situaties een taxatierapport nodig:

  • bij de verkoop van uw eigen huis;
  • bij de aanvraag van een hypotheek voor de aankoop van een huis;
  • bij het oversluiten van uw hypotheek;
  • in geval van scheiding of verdeling tussen eigenaren;
  • bij het doen van een opgave aan de Belastingdienst in verband met overlijden, wanneer u duidelijkheid wenst over de afgegeven WOZ-waarde.

“De taxatie van ons huis was snel en kundig geregeld via Raadhuys Makelaars! Dit was heel prettig, omdat we dit rapport nodig hadden voor de aanvraag van de hypotheek van ons nieuwe huis. Dan wil je snel doorpakken. Dat begrijpen ze bij Raadhuys heel goed en daar handelen ze ook naar.”

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wat is uw huis in Rosmalen waard?

De waarde van uw huis hangt niet alleen af van de grootte en de inhoud. Ook wordt kritisch gekeken naar de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy.

Het taxeren van een huis is dan ook een specialisme: het vraagt om ervaring en gedegen kennis van de lokale marktsituatie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met een onafhankelijk rapport van Raadhuys Makelaars heeft u een vakkundig rapport in handen dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Ons kantoor is lid van de NVM, we staan ingeschreven bij de Stichting Vastgoedcert en we zijn aangesloten bij het NWWI.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Laten we kennismaken!

Heeft u een vraag over taxeren in Rosmalen? Of heeft u een taxatie nodig van een onafhankelijke, gecertificeerde taxateur nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten vertellen

“Duidelijke communicatie, meedenkend en daadkrachtig. Een fijn makelaarskantoor en een fijne makelaar die ons zeer goed hebben geholpen!”

6 maart 2023

Hesselsstraat 117, ‘s-Hertogenbosch (aankoop)

“Raadhuys heeft ons geweldig geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Ze zijn goed bereikbaar, flexibel, schakelen snel, duidelijke communicatie & denken goed met je mee.”

8 mei 2023

Broekwal 13, Helvoirt (aankoop)

“Fijn kantoor met meerdere deskundige collega’s, waardoor steeds snel opvolging gegeven werd aan acties. Steeds een erg goed, constructief contact met de makelaar, ook buiten kantooruren. Ook een goede fotograaf, waardoor de brochure er top uit ziet!”

17 november 2023

Watersnip 44, Sint-Michielsgestel (verkoop)

“De makelaar heeft ons appartement binnen een week verkocht voor een geweldige prijs. Ze kwamen hun afspraken na en bij vragen werden we binnen een uur terug gemaild, gebeld of geappt. Ook waren de collega’s op kantoor op de hoogte en zeer betrokken. Ze waren rustig en gave ons goed onderbouwt advies. Als je een makelaar zoekt in Rosmalen en omgeving ga dan met Raadhuys Makelaars in zee je zult er geen spijt van krijgen!!!”

18 oktober 2023

Willemspoort 66, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

“Wij zijn enorm tevreden over Raadhuys Makelaars. Zij zijn echt een team. Alles is vlekkeloos verlopen. Geen enkele vraag is teveel geweest, ze konden snel voor ons schakelen toen het nodig was.”

26 oktober 2023

Veldleeuwerik 10, Maren-Kessel (verkoop)

“Het contact verliep vlot en er werd goed meegedacht om aan onze voorkeuren qua tijdspad te voldoen. Allemaal vriendelijke mensen met verstand van zaken. Heel tevreden!”

17 november 2023

Vierlanderstraat 4, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een taxatie in Rosmalen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.