Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Wilt u uw huis laten taxeren in Heesch?

Huis laten taxeren in Heesch?

Als eigenaar van een huis heeft u bij onderstaande situaties een taxatierapport nodig:

  • bij de verkoop van uw eigen huis;
  • bij de aanvraag van een hypotheek voor de aankoop van een huis;
  • bij het oversluiten van uw hypotheek;
  • in geval van scheiding of verdeling tussen eigenaren;
  • bij het doen van een opgave aan de Belastingdienst in verband met overlijden, wanneer u duidelijkheid wenst over de afgegeven WOZ-waarde.

“De taxatie van ons huis was snel en kundig geregeld via Raadhuys Makelaars! Dit was heel prettig, omdat we dit rapport nodig hadden voor de aanvraag van de hypotheek van ons nieuwe huis. Dan wil je snel doorpakken. Dat begrijpen ze bij Raadhuys heel goed en daar handelen ze ook naar.”

0
Verkocht
0
Actuele woningaanbod
0
Zoekers
0
Taxaties

Wat is uw huis in Heesch waard?

De waarde van uw huis hangt niet alleen af van de grootte en de inhoud. Ook wordt kritisch gekeken naar de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingsniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy.

Het taxeren van een huis is dan ook een specialisme: het vraagt om ervaring en gedegen kennis van de lokale marktsituatie. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met een onafhankelijk rapport van Raadhuys Makelaars heeft u een vakkundig rapport in handen dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Ons kantoor is lid van de NVM, we staan ingeschreven bij de Stichting Vastgoedcert en we zijn aangesloten bij het NWWI.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?

Laten we kennismaken!

Heeft u een vraag over taxeren in Heesch? Of heeft u een taxatie nodig van een onafhankelijke, gecertificeerde taxateur nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten vertellen

“Raadhuys Makelaars hebben met huis met heel veel zorg, vriendelijkheid en met oprechte interesse verkocht en dat in no-time. Ze hebben me volledig begeleid in het verkoop proces en meegenomen in voorstellen en ideeen die bijdragen in de beste verkoop. Ik ben heel blij met het hele super leuke team van Raadhuys: en niet voor niets al voor een 3e keer door hen een huis laten verkopen met succes. Toppers!!”

Willem Elsschotstraat 13, Rosmalen (verkoop)

“Het verkooptraject van begin tot eind is uitstekend verzorgd door Raadhuys makelaars. Gedurende het proces hebben we het contact met het gehele team als zeer prettig ervaren, dankzij hun vakkundige inzet, adviezen en enthousiasme, is het tot een succesvolle verkoop gekomen.”

Hoogstraat 38, Rosmalen (verkoop)

“Alles verliep van het begin af aan perfect. We werden telkens goed op de hoogte gehouden en het contact hebben we als zeer prettig ervaren. Buiten dat, is er bij Raadhuys veel deskundigheid en kennis van de markt. De verkoop verliep uiteindelijk vlekkeloos en snel.”

Vlietdijk 26, Rosmalen (verkoop)

“Contact verliep erg fijn, hielden ons goed op de hoogte en waren zelfs soms nog na sluitingstijd bereikbaar. Je kunt merken dat het gehele team goed op elkaar ingespeeld is en dat is erg prettig. Het persoonlijk contact met het team is professioneel, gemoedelijk en dat is waarom wederom weer voor deze makelaar gekozen hebben.”

Tielekeshoeven 59, Rosmalen (verkoop)

“Leuk team! Goede service. Vakkundig en fijne samenwerking :) nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Naast de makelaars ook een goede fotograaf en leuk team die ook zorgt voor een mooie tekst op funda.”

Steve Bikostraat 99, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Zeer professionele makelaar met een passie voor zijn vak. Helder, transparant, vriendelijk en betrokken in de communicatie. Van begin tot eind zijn wij meegenomen in het proces en volledig ontzorgd door de makelaar en zijn team. Het contact verliep erg prettig, afspraken werden altijd nagekomen en vragen direct beantwoord. Na elke bezichtigingsdag zijn wij gedetailleerd op de hoogte gebracht en tijdens het biedingsproces voorzien van waardevol advies. Dit heeft geresulteerd in een snelle verkoop van ons huis tegen een uitstekende prijs. Ook tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract zijn wij nogmaals uitvoerig geïnformeerd en begeleid.

Vierde Herven 23, ‘s-Hertogenbosch (verkoop)

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over een taxatie in Heesch? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier of onze contactgegevens.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.