Wij scoren een 9,3 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Ons aanbod

Plaats
Plaats
Van
Koopprijs vanaf
Tot
Koopprijs tot
Soort
Woning soort
Woningtype
Woning Type
Appartement type
Appartement type
Woonoppervlak
Woonoppervlak
Aantal kamers
Aantal kamers
Status
Status
Beschikbaar
Den Bosch
€ 815.000,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 469.500,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Rosmalen
€ 450.000,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Den Bosch
€ 225.000,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Den Bosch
€ 565.000,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Den Bosch
€ 369.500,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Den Bosch
€ 550.000,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Vught
€ 395.000,- k.k.
Beschikbaar
Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Open huis

30 sep 2023

11:00 - 15:00

Den Bosch
€ 569.500,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 465.000,- k.k.
Beschikbaar
Den Bosch
€ 375.000,- k.k.
Beschikbaar
Rosmalen
€ 669.500,- k.k.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in de regio Den Bosch, Rosmalen, Heesch en Oss? Zoek dan niet verder! Bij Raadhuys Makelaars vindt u we een ruim aanbod aan de mooiste woningen in deze omgevingen. We kennen onze locaties als geen ander. Hierdoor kunnen we gemakkelijk inspelen op al uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat u uw droomhuis kunt ontdekken en bemachtigen.

 

Huis kopen Den Bosch

Wilt u een huis kopen in Den Bosch? Dan hebben we het perfecte aanbod voor u. Bij Raadhuys kunt u zowel bestaande woningen als nieuwbouw vinden in Den Bosch. U kunt zich inschrijven voor nieuwbouw appartementen en huizen in deze regio. Hierbij begeleiden we u zorgvuldig door het gehele proces heen. Samen met u gaan we in op technische tekeningen en alles dat erbij komt kijken, zodat u zich een realistische voorstelling kunt maken van deze woning. Inschrijven voor nieuwbouw appartementen en woningen wordt tijdig aangegeven op onze site en op onze social media platforms. Zo kunt u zeker weten of een nieuwbouwwoning binnenkort te koop is! Wilt u nieuwbouw kopen in Den Bosch?

Naast onze prachtige woningen in deze Brabantse hoofdstad, is het een stad met eindeloze mogelijkheden. Deze stad staat dan ook bekend om haar middeleeuwse stadshart. Er zijn genoeg leuke dingen om te doen in Den Bosch. De beste attracties zijn geweldig voor liefhebbers van architectuur, kunst en historie. Stipt op één van de leuke dingen om te doen in Den Bosch, is natuurlijk het bezoeken van de Sint-Janskathedraal. Deze architectonische bezienswaardigheid is werkelijk prachtig. Zowel van binnen, als van buiten. In de omgeving van dit kathedraal bent u dicht bij de charme van de binnenstad waar u diverse winkels en eettenten kunt ontdekken. Er is genoeg te doen in deze prachtige stad. Wilt u een huis kopen in Den Bosch?

 

Huis kopen in Oss

Wilt u een huis kopen in Oss? Bekijk dan ons unieke en uitgebreide aanbod. Hier vindt u diverse soorten woningen die nu of binnenkort in de verkoop gaan. Zo hebben we diverse woningen, zoals een vrijstaande woning of bungalow, voor u in de verkoop. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor nieuwbouw woningen. Tijdens een nieuwbouw traject begeleiden we u stap voor stap door alle processen heen. Zo zorgen we ervoor dat u een realistische voorstelling kunt maken van de woning. Wilt u nieuwbouw kopen in Oss?

Oss komt officieel aan zijn naam door het oude werkwoord ‘osen’ of ‘oosen’. Dit betekent leegscheppen en natgooien. In 1975 stelde een taalkundige vast dat Oss niks te maken heeft met het dier dat afgebeeld wordt op het gemeentewapen. Daarentegen heeft de naam de betekenis ‘hoger gelegen plaats aan het water’. Vandaag de dag staat Oss bekend om de gezellige binnenstad. U kunt er gemakkelijk naar volle en gezellige terrassen, bijzondere winkels en kwalitatieve eettentjes. Het is een levendige stad, maar waar u wel terug kunt trekken met voldoende rust. Dit maakt deze plek zo veelzijdig. U kunt heerlijk wonen in Oss! Wilt u een huis kopen in Oss?

 

Huis kopen in Rosmalen

Wilt u een huis kopen in Rosmalen? Bekijk dan ons complete woningaanbod in dit prachtige Brabantse dorp. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouw bungalow of een bestaande woning; we hebben het perfecte aanbod voor u. Zo hebben we diverse woningen zoals een vrijstaande woning of appartement te koop in Rosmalen-centrum. Naast bestaande woningen hebben we ook regelmatig een mooi aanbod nieuwbouwwoningen. Tijdens het nieuwbouwproces begeleiden we u door de diverse te maken stappen heen. Op deze manier kunt u zich een realistische voorstelling maken van uw toekomstige woning. Van bouwtekening tot aan eindplan: we denken met u mee! Wilt u nieuwbouw kopen in Rosmalen?

Met ruim 36.000 inwoners is Rosmalen een heerlijk plek om te wonen. Dit plaatsje in Noord-Brabant ligt aan Den Bosch, waardoor u ook gemakkelijk naar deze stad kunt om te winkelen of ergens te gaan eten. U hoeft echter niet weg, want in Rosmalen heeft u ook veel gelegenheden om bourgondisch te genieten of om winkeltjes te bezoeken. Daarnaast is dit dorp onder andere bekend door het jaarlijkse tennistoernooi dat hier wordt georganiseerd, en als vestigingsplaats van het voormalig automuseum Autotron Rosmalen. Al vanaf het jaar 815 wordt Rosmalen “Rosmalla” of “Rosmella” genoemd in een oorkonde. Dit betekent ‘Riet in laag gelegen land’. Hieruit blijkt al wat voor lange geschiedenis deze plek heeft. Ga eens langs de prachtige kinderboerderij, eet bij heerlijke restaurantjes of ga lekker winkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wilt u een huis kopen in Rosmalen?

 

Huis kopen in Heesch

Wilt u een huis kopen in Heesch? Zoek dan niet verder! Raadhuys Makelaars heeft een ruim aanbod prachtige huizen, bungalows en appartementen te koop. Deze woningen variëren van stijl tot aan locatie. Op deze manier kunt u iets vinden dat écht volledig bij u past. U kunt bij ons ook terecht voor nieuwbouwwoningen in Heesch. We begeleiden u graag tijdens het vinden van uw perfecte nieuwbouwwoning, van begin tot eind. Het kan een lastig proces zijn, maar dit kunnen we voor u verlichten. Maak een realistische voorstelling van uw toekomstige woningen met onze expertise. We denken met u mee! Wilt u nieuwbouw kopen in Heesch?

Heesch is een plaats in Noord-Brabant dat momenteel deel uitmaakt van de gemeente Bernheze en beschikt over ruim 32.000 inwoners. De naam ‘Heesch’ is afkomstig van het Oudhoogduits “Haisjo”, dat “Kreupelhout” betekent. Omringd met dorpen als Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch, heeft u diverse plekken om langs te gaan. U kunt hier genieten van een dagje aan het zwembad, een speelboerderij bezoeken, of heerlijk culinair genieten. Ook bent u dichtbij pretpark de Efteling, wat het perfecte dagje uit is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt het dat u zo heerlijk kunt wonen in Heesch. Wilt u een huis kopen in Heesch?

 

Huis kopen in Vught

Op zoek naar uw droomhuis in Vught? Wij kunnen u helpen. In het woningaanbod van Raadhuys Makelaars vindt u diverse huizen, bungalows en appartementen die u kunt kopen. Vindt een huis dat echt volledig bij u past met al uw wensen. Ook hebben we een mooi aanbod aan nieuwbouwwoningen in Vught. Hierbij begeleiden we u van begin tot eind met het vinden van uw droomwoning. Hoe spannend dit proces ook is; we kijken écht met u mee. Wilt u nieuwbouw kopen in Vught?

De sfeervolle plaats Vught is een heerlijke plek om te wonen. Vught heeft stadsrechten en ligt pal naast Den Bosch. Hierdoor maakt u gemakkelijk een uitstapje naar deze gezelligste hoofdstad van Nederland. Er is genoeg te doen in dit prachtige dorp. Ga heerlijk zwemmen aan het langste strand van Brabant; de ijzeren man. Of bezoek het indrukwekkende Kamp Vught of Kasteel Maurick. Er is zat te doen in deze prachtige plaats. Wilt u een huis kopen in Vught?

 

Huis kopen in Berghem

Wilt u uw droomhuis kopen in Berghem, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u helpen. Met het woningaanbod van Raadhuys Makelaars vindt u een ruime selectie aan fantastische woningen. Een huis dat écht bij u past en aansluit bij al uw wensen. Zo maken we van een huis een thuis. Of u nu een eengezinswoning zoekt of een appartement. Daarnaast vindt u bij ons ook regelmatig de mooiste nieuwbouwwoningen in Berghem. We begeleiden u van a tot z tijdens dit proces. Zo weet u niet alleen precies wat u koopt, maar ook wat er allemaal bij komt kijken. Wilt u nieuwbouw kopen in Berghem?

Het prachtige dorp Berghem ligt aan de rand van Oss in Noord-Brabant. Het is nu een van de groeikernen van de gemeente Oss. Met een sterk dorpskarakter en verenigingsleven, blijft het zo veel mogelijk leven als een zelfstandig dorp. Daarnaast zijn er ook genoeg bezienswaardigheden in dit dorp. Denk hierbij aan het molenrestant De Anna, of de Sint-Willibrorduskerk. Ontdek Berghem nu! Wilt u een huis kopen in Berghem?

 

Huis kopen in Herpen

Droomt u van een woning in Herpen? Zoek dan niet langer. Met het aanbod in de expertise van Raadhuys Makelaars kunnen we uw droom in vervulling laten gaan. We hebben namelijk een ruim assortiment (nieuwbouw)woningen in Herpen, die op u staan te wachten! We helpen u met uw zoektocht en begeleiden u door het gehele proces heen. Ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning in Herpen bent u bij het juiste adres. We hebben namelijk regelmatig prachtige nieuwbouwprojecten in ons assortiment. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wilt u nieuwbouw kopen in Herpen?

Het dorp Herpen ligt in Noord-Brabant, tussen Oss en Nijmegen. Daarnaast ligt het enkele kilometers van de Maas. Het gezellige dorp ligt omringd met prachtige natuur en sfeervolle steden. Ook met interesse bezienswaardigheden als Het Heiligenhuisje en het Bevrijdingsmonument, hoeft u zich niet te vervelen. Ook voor een gezin met kinderen is dit dorp perfect, gezien er ook diverse (sport)vereniging te vinden zijn. Wilt u een huis kopen in Herpen?

 

Huis kopen in Huisseling

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Huisseling en omgeving? Dan hebben we passend aanbod voor u! Raadhuys Makelaars beschikt over een ruim aanbod aan(nieuwbouw) woningen en appartementen in Huisseling. Daarnaast kunnen we u van begin tot eind begeleiden in het proces van een nieuwbouwwoning. Hiervoor kunt u kijken naar de prachtige nieuwbouwprojecten. Wilt u nieuwbouw kopen in Huisselingen?

Huisselingen, uit te spreken als ‘Huusseling’, is een gezellig dorp in de gemeente Oss. Dit bruisende dorp is heerlijk rustig. Een plek waar u écht thuis kunt komen. Bent u op zoek naar een leuke activiteit of een hapje eten? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Zowel in het dorp als in de omliggende plaatsen, kunt u gemakkelijk terecht voor een leuke activiteit. Wilt u een huis kopen in Huisseling?