Wij scoren een 9,4 op Funda!
Wij openen de deur naar uw nieuwe (t)huis!

Hinthamereinde

Den Bosch

11 appartementen in centrum 's-Hertogenbosch variërend van 41m²-85m²!

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch realiseert Vastgoedontwikkeling Van Santvoort B.V. 11 sfeervolle appartementen. Dit project bestaat uit 2 panden aan het Hinthamereinde en een achtergelegen pand aan de Oude Hofstad, de voormalige ‘zuurkoolkokerij’. Achter de appartementen wordt een mooie gemeenschappelijke binnentuin aangelegd met een fietsenberging. Dit resulteert in een mooi complex met appartementen variërend in grootte van 41m² tot 85m², waarvan een aantal met tuin, balkon of terras.

Wonen in dit project is comfortabel en vertrouwd wonen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor de levensgenieter, voor het stel met de drukke baan of voor iedereen die juist klaar is met die drukke baan, biedt dit project een plek om zich heerlijk thuis te voelen. U woont in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. ‘s-Hertogenbosch – reeds meer dan 4 eeuwen garnizoensstad – kent een monumentale binnenstad. Een ondanks zijn oudheid dynamisch centrum met een groot assortiment aan winkels, cafés, terrasjes en restaurants. Onze provinciehoofdstad wordt in de regio gezien als een stad met allure en stijl, zowel op cultureel, recreatief- als zakelijk gebied. Bovendien biedt de stad een uitstekend woonklimaat. Kortom een stad waar mensen graag naar toe gaan!

AFWERKING
De woningen worden opgeleverd met een prima afwerkingsniveau. De appartementen worden in de basis opgeleverd met een eigen ontworpen keukeninrichting met verzonken spoelbak en de volgende apparatuur: quooker, koelkast, combi-oven, inductiekookplaat, recirculatie-afzuigkap en vaatwasser. Tevens worden de badkamer en het toilet volledig betegeld opgeleverd middels een keuzepakket. Toilet met closetcombinatie en fontein. Badkamer met wastafelcombinatie, douchecombinatie en een elektrische handdoek-radiator.

Bijzonderheden

✔ Diverse appartementen met buitenruimte.

✔ Gemeenschappelijke binnentuin met fietsenberging.

✔ Centrale verwarmingsinstallatie via elektrische vloerverwarming.

✔ Indicatie servicekosten ca. € 60,- tot € 100,- per maand, afhankelijk van de grootte van het appartement.

Project kenmerken

Aantal woningen

11 (2 beschikbaar)

Wonen

41 tot 85 m²

Aantal kamers

2 tot 4

Project data

Start verkoop

september 2022

Start bouw

oktober 2022

Verwachte oplevering

augustus 2023

Project locatie

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in dit project? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier hier rechts. We komen snel bij u terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.